AI Yearbook

AI Yearbook är en plattform som använder AI för att generera fotorealistiska bilder av användare. Användarna kan ladda upp selfies och skapa AI-karaktärer som kan placeras i olika inställningar och utföra olika handlingar.

Du kan ladda upp selfies och fullständiga kroppsbilder i olika platser, vinklar, kläder och uttryck för att skapa en AI-karaktär.

Det är bäst att ladda upp bilder med hög variation och undvika grupp bilder, andra personer, solglasögon, hattar, bilder där ditt ansikte är avskuret eller inte synligt.

Du kan ladda upp vilka kläder som helst och karaktären kommer att bära dem åt dig. Karaktären är inte så bra på mönster ännu.

AI Yearbook använder Photo Diffusion som deras proprietära AI-modell och pipeline som är tränad för hög fotorealism. Vi fortsätter att arbeta på att förbättra den, med bättre fotorealistiska dataset, genom att använda förstärkningsinlärning från mänsklig feedback (RLHF) från användare som dig själv, vilket ständigt förbättrar våra modeller. Allt detta för att ge dig bättre och mer fotorealistiska bilder.

Kostand:

Pro abonnemang kostar $39/Månad, Premium abonnemang kostar $99/Månad och Business abonnemang kostar $299/Månad. Du får 2 månader gratis om du prenumererar årligen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *