AlphaResearch

AlphaResearch är en plattform som använder AI för att hjälpa investerare att utvinna värdefull information från ostrukturerade texter, dokument och utskrifter av resultatsamtal.

Plattformen ger tillgång till globala institutionella fundamentaldata, marknadsdata, nyheter och analytikeruppskattningar för finansiell modellering och aktieanalys.

AlphaResearch använder maskininlärning och tekniker för naturlig språkbehandling för att extrahera insikter från texter och traditionella data, vilket sparar tid och ansträngning för användarna i deras forskning.

Plattformen erbjuder avancerade sökfunktioner som gör det möjligt för användare att söka igenom miljontals ansökningar och dokument inom några sekunder. Användare kan också markera, referera och skriva anteckningar inom plattformen, samt dela forskning och samarbeta med kollegor. AlphaResearch syftar till att effektivisera forskningsprocessen och frigöra användare att fokusera på alfagenerering, oavsett om de är institutionella investerare, privatinvesterare eller företagsstrateger.

Kostnad : Kostnadsfri testperiod i 7 dagar, Basic konto för $49.99 /månad faktureras kvartalsvis.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *