AI tillägg verktyg

De bästa AI-verktygen för produktivitet och skrivande – öka din effektivitet med dessa användbara verktyg

AI har helt förändrat vårt sätt att leva och arbeta, och dess inverkan är obestridlig. AI har blivit en integrerad del av våra liv, från virtuella assistenter som förenklar våra dagliga rutiner till prediktiva analyser som hjälper företag att fatta välgrundade beslut.

För att ligga steget före i denna snabbrörliga värld är det avgörande att ha rätt verktyg och resurser för att utnyttja AI-teknikens fulla potential.

Ett brett utbud av AI-tilläggsverktyg kan hittas genom att söka efter ”AI” i Chrome Store.

AI tillägg har revolutionerat vårt sätt att arbeta och har blivit oumbärliga i den digitala tidsåldern. Dessa verktyg har avsevärt förbättrat vår produktivitet, effektivitet och noggrannhet. Eftersom AI-tekniken fortsätter att utvecklas skapar utvecklare ständigt nya AI-tilläggsverktyg för att göra våra dagliga uppgifter enklare och mer effektiva. I den här artikeln ska vi titta närmare på två populära AI-tilläggsverktyg – AI Assistant och Copilot – och även lyfta fram några av de mest använda AI-tilläggsverktygen som finns idag.

Möt HARPA AI: ett gratis Chrome-tillägg med anpassningsbar AI-baserade ChatGPT assistent

Så, har du hört talas om HARPA AI? Det är ett riktigt coolt Chrome-tillägg som har gjort succé på sistone. I grund och botten använder det artificiell intelligens för att hjälpa dig att bli mer produktiv och effektiv när du surfar på webben. Med HARPA AI kan du automatisera repetitiva uppgifter och effektivisera ditt arbetsflöde.

Den kan göra saker som att automatiskt fylla i formulär, generera lösenord och till och med schemalägga e-postmeddelanden som ska skickas senare. Dessutom lär den sig av ditt beteende och anpassar sig till dina preferenser över tid, vilket gör den ännu mer effektiv. Men det jag älskar mest med HARPA AI är hur användarvänligt det är.

Några av Harpas AI-funktioner :

Smart markering : En av de mest imponerande funktionerna i HARPA AI är dess smarta markeringsfunktion. Med den här funktionen kan användare markera valfri text på en webbsida och direkt få relevant information om den valda texten. HARPA AI använder avancerade algoritmer för artificiell intelligens för att analysera texten och ge användaren kontextuellt relevant information. Denna funktion kan vara särskilt användbar för forskare, studenter och yrkesverksamma som behöver snabb tillgång till information.

Språköversättning HARPA AI erbjuder också en språköversättningsfunktion som kan översätta text på en webbsida till över 100 olika språk. Denna funktion kan vara särskilt användbar för personer som arbetar med internationella kunder eller som behöver kommunicera med människor från olika delar av världen. Språköversättningsfunktionen är snabb och exakt, vilket gör den till ett värdefullt verktyg för alla som behöver kommunicera på flera språk.

Sammanfattning av innehåll En annan viktig funktion i HARPA AI är dess förmåga att sammanfatta innehåll. Med den här funktionen kan användare snabbt sammanfatta långa artiklar eller webbsidor till kortare, mer hanterbara informationsbitar. Sammanfattningsfunktionen använder avancerade algoritmer för att analysera texten och extrahera de viktigaste punkterna, vilket gör den till ett perfekt verktyg för yrkesverksamma som behöver hålla sig uppdaterade om branschnyheter och trender.

Personliga rekommendationer Slutligen erbjuder HARPA AI personliga rekommendationer baserade på en användares surfhistorik. Den här funktionen använder algoritmer för maskininlärning för att analysera en användares surfhistorik och ge personliga rekommendationer för artiklar, produkter och tjänster som kan vara av intresse. Denna funktion kan vara särskilt användbar för personer som letar efter nya informationskällor eller som vill upptäcka nya produkter eller tjänster som är relaterade till deras intressen.

Monica är en allt-i-ett AI-assistent

Ett annat tilläggsverktyg är Monica är en allt-i-ett AI-assistent som stöder GPT-4, Claude och Bard. Den kan användas på alla webbplatser och enheter för att hjälpa användare att chatta om vad som helst och var som helst. Monica erbjuder funktioner som att svara på frågor, delta i kontextuella konversationer och ge inspiration till skrivande.

Syftet är att frigöra produktivitetspotential, förenkla copywritingprocesser och spara tid för användarna. Monica drivs av ChatGPT och användare kan prova det för att uppleva kraften hos AI-assistenter.

1. HARPA AI – HARPA AI är ett verktyg som använder naturlig språkbehandling (NLP) och maskininlärning (ML) för att analysera text och ge insikter. Det är särskilt användbart för marknadsförare och innehållsskapare som vill optimera sitt innehåll för sökmotorer.

2. MagicBrief – MagicBrief är ett AI-drivet verktyg som hjälper dig att skapa sammanfattningar för ditt team. Det använder NLP och ML för att analysera information och generera sammanfattningar som är kortfattade och lätta att förstå.

2.Monica – Monica är ett personligt CRM som använder AI för att hjälpa dig hantera dina relationer. Det kan hjälpa dig att hålla reda på viktiga datum, ställa in påminnelser och till och med föreslå gåvor.

4. Perplexity AI – Perplexity AI är ett verktyg som hjälper dig att skapa chatbots. Det använder ML för att analysera konversationer och generera svar som är naturliga och engagerande.

5. Grammarly – Grammarly är ett populärt verktyg som använder AI för att kontrollera dina texter för grammatik- och stavningsfel. Det ger också förslag på hur du kan förbättra din skrivstil.

6. timeOS – är ett AI-drivet verktyg som är utformat för att effektivisera arbetsflöden för möten. Den syftar till att ge användarna tillbaka kontrollen över sin tid och förbättra deras produktivitet, Det fångar upp mötesanteckningar, gör uppföljningar och identifierar åtgärdspunkter automatiskt med hjälp av AI-teknik. Användare kan integrera timeOS med plattformar som Zoom, Google Meet och Microsoft Teams.

6. scite – är en AI-plattform som används för att spåra och förbättra forskningsresultat, öka upptäckten av publikationer och stödja författare. Plattformen använder sig av djupinlärning för att automatiskt klassificera citatkontext och visa hur en publikation har citerats i senare forskning. Dessutom ger den användare möjlighet att utforska relaterade artiklar och se vilken del av en citerande artikel som citatet kommer ifrån.

7. Bardeen – Bardeen är ett verktyg som använder ML för att analysera din webbplats och ge insikter om hur du kan förbättra dess prestanda. Det kan hjälpa dig att optimera ditt innehåll för sökmotorer och förbättra din användarupplevelse.

8.Wisone – Wiseone är en AI-drivna Chrome tillägg verktyg som är designat för att förbättra din läsupplevelse på nätet. Det är en webbläsar-tillägg som erbjuder en rad funktioner som hjälper användare att förstå komplexa begrepp, korsreferera trovärdiga källor, få enkla svar på svåra frågor.

9. Merlin – Merlin är ett AI-drivet verktyg som hjälper dig att automatisera dina marknadsföringskampanjer. Det kan användas för allt från e-postmarknadsföring till annonsering på sociala medier.

10. Codeium – Codeium är ett verktyg som använder ML för att analysera kod och ge förslag på hur man kan förbättra dess prestanda. Det kan hjälpa dig att optimera din kod för hastighet och effektivitet.

11. Surferseo – Surferseo är ett verktyg som använder AI för att analysera din webbplats innehåll och ge förslag på hur du kan förbättra dess SEO. Det kan hjälpa dig att optimera ditt innehåll för sökmotorer och förbättra din ranking.

12. Jasper – Jasper är ett AI-drivet verktyg som hjälper dig att automatisera din kundtjänst. Det kan användas för allt från att svara på vanliga frågor till att lösa problem.

13. ChatSonic – ChatSonic är ett verktyg som använder NLP och ML för att analysera kundkonversationer och generera svar som är naturliga och engagerande. Det kan hjälpa dig att förbättra din kundservice och öka kundnöjdheten.

14. You – You AI-powered search engine som erbjuder en personlig sökupplevelse, Användare kan kontrollera sina sökresultat genom att rösta upp, rösta ner eller blockera appar. Den kan användas för allt från schemaläggning av möten till bokning av resor.

15. Readwise reader – Readwise reader är ett verktyg som använder AI för att hjälpa dig att komma ihåg vad du läser. Det kan användas för att spara höjdpunkter och anteckningar från böcker, artiklar och andra källor.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *