AvanazAI

Avanzai är ett AI-drivet verktyg som snabbar upp finansiell dataanalys med hjälp av naturlig språkbehandling.

Användarna kan enkelt visualisera och analysera data, plotta tidsseriedata, aktieindexmedlemmar och till och med aktieprestanda med hjälp av naturliga uppmaningar.

Med Avanzai kan användarna använda AI-genererad kod som utgångspunkt och hoppa över de tråkiga delarna av finansiell analys.

Plattformen stöder vanliga Python-paket som Pandas och Numpy för kvantanalys och gör det möjligt för användare att generera kod med relevanta Python-paket som redan är installerade.

Avanzai stöder olika typer av dataanalys, inklusive handelshistorik för valutor och aktier, fundamentaldata för aktier och rankning av indexkomponenter.

Användare kan snabbt ta fram grundläggande data och beräkna resultatet för nästan alla amerikanska aktier, vilket förbättrar deras investeringsbeslut med korrekt och aktuell information.

Plattformen möjliggör också benchmark-jämförelser och erbjuder visuellt tilltalande grafer för datapresentation. Avanzai utökar ständigt sitt datauniversum för att ge användarna fler alternativ för finansiell analys.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *