BandLab SongStarter

BandLab SongStarter är en AI-drivande idégenerator som fungerar som en utgångspunkt för att skapa ny musik i ett lättanvänt gränssnitt. Det är helt kostnadsfritt och erbjuder unika musikaliska kompositioner som är royaltyfria. Det innebär att du kan använda idéerna utan att betala några avgifter eller royalties till den ursprungliga skaparen.

Det finns flera olika genrer att välja mellan, såsom Akustisk Pop, Ambient, Hip Hop, House, Latin, Lo-fi, Pop, Retro Wave, RnB och Trap.

Generera idéer

Med SongStarter kan du generera tre unika musikaliska idéer genom att bara ”slå tärningen”, eller genom att mata in en textrad eller emoji för mer specifika resultat. Om du inte är nöjd med de första idéerna kan du fortsätta generera nya tills du hittar något som inspirerar dig.

  • BandLab är en musikskapande app som kan laddas ner gratis och användas på olika enheter.
  • Appen fungerar som en DAW (Digital Audio Workstation) och erbjuder obegränsad möjlighet att skapa flerspåriga projekt och lagra dem i molnet.
  • BandLab har sociala funktioner som möjliggör samarbete med upp till 50 personer per projekt.
  • Appen erbjuder även effekter, förinställningar och en gratis online-masteringtjänst för att förbättra ljudkvaliteten på dina låtar.
  • BandLab kan användas offline, men vissa funktioner kräver en internetanslutning.

IOS app

Android app

Desktop Windows och macOS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *