Be My AI

Be My AI är en GPT-4 baserad AI-funktion som ger synskadade personer möjlighet att få hjälp med att identifiera objekt, läsa text och mer, genom att ta en bild med appen.

Be My Eyes en app som kopplar ihop synskadade personer med frivilliga för att hjälpa till med vardagliga uppgifter, har meddelat att deras nya AI-funktion nu är tillgänglig i öppen beta för iOS-användare. Användarna kan ta en bild med appen och få en detaljerad beskrivning av det de fotograferade. D

Specialhjälp-plattformen inom Be My Eyes erbjuder direktkommunikation med företags kundtjänst för blinda och synskadade användare. Användare kan få hjälp med frågor och problem genom att trycka på knappen ”Specialiserad hjälp” på appens startsida. Tjänsten är gratis och tillgänglig för assistans med Microsoft-produkter eller tjänster i tolv länder.

  • Be My Eyes är ett globalt nätverk av blinda och synskadade personer och seende volontärer.
  • Appen parar ihop blinda eller synskadade användare med seende volontärer baserat på språk och tidszon, så att de kan lösa uppgifter tillsammans genom livevideosamtal.
  • Blinda eller synskadade användare kan få tillgång till visuell assistans på över 180 språk från mer än 1 miljon volontärer, och de flesta samtal besvaras inom 30 sekunder.
  • Vanliga användningsområden för Be My Eyes är att hitta borttappade föremål, beskriva bilder, matcha färger, läsa etiketter och navigera i nya miljöer.
  • Funktionen ”Specialiserad hjälp” ansluter användare till företagets kundtjänstrepresentanter för specialiserad hjälp och är för närvarande tillgänglig i tolv länder för Microsoft-relaterade produkter eller tjänster.
  • Seende volontärer får meddelanden för att hjälpa blinda eller synskadade användare och kan upprätta envägsvideoanslutningar för att vägleda dem i olika uppgifter.

Be My AI är också användbar för dövblinda användare eftersom skriftliga svar kan väljas på 29 språk.

App för IOS och Android.

https://www.bemyeyes.com/language/swedish

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *