Beautiful

Beautiful.ai är en generativ AI-presentation programvara som hjälper användare att skapa vackra och imponerande presentationer på ett enkelt sätt. Programvaran erbjuder smarta mallar, automatisk formatering av slides och möjligheten att skapa teampresentationer. Dess Team Plan ger användare möjlighet att skapa enhetliga och kreativa presentationer samtidigt som de behåller kontrollen över varumärket.

Beautiful.ai erbjuder flera funktioner för att underlätta skapandet av presentationer:

Smartmallar: Programvaran innehåller ett brett utbud av smartmallar som ger användarna en utgångspunkt för att skapa moderna presentationer som tilltalar tittarna. Dessa mallar fungerar som en blåkopia och gör det enkelt för användarna att börja, slutföra och imponera på kort tid.

Automatisk formatering av slides: Beautiful.ai tillämpar designregler i realtid. När innehåll läggs till anpassar sig slides automatiskt, vilket eliminerar behovet av manuell justering av textstorlek och bilder. Detta sparar tid och leder till bättre designresultat.

Teamplan för enhetliga presentationer: Med Team Plan kan flera presentationer skapas och uppdateras enkelt under ett och samma konto. Detta möjliggör enhetlighet och varumärkeskontroll över presentationerna. Användare kan skapa slides en gång för företagets användning, uppdatera innehåll över flera presentationer samtidigt och behålla total kontroll över varumärket.

Tillgång till miljontals moderna bilder och ikoner: När du registrerar dig får du tillgång till ett omfattande bibliotek av moderna bilder och ikoner som återspeglar ditt varumärkes riktlinjer. Detta säkerställer att varje slide är konsekvent och kreativt utformad.

Förbättrad samarbetsfunktion: Team Plan gör det möjligt för team att effektivt samarbeta på presentationer, oavsett var de befinner sig. Detta underlättar snabbare godkännandeprocesser och effektivare kommunikation inom teamet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *