Braintrust

Braintrust är en AI-produkt som gör det enkelt för företag att skapa AI-produkter med hög kvalitet. Den har olika funktioner som utvärdering, snabb lekplats, kontinuerlig integration och dataset för att ta bort osäkerhet och tråkighet från att införliva AI i din verksamhet.

Dessutom ger den möjlighet att jämföra flera prompter, diagram och respektive inmatnings-/utmatningspar mellan körningar, och det finns en funktion som möjliggör att utvärdera om en prompt eller modell är bättre än en annan. Braintrust kan användas för att mäta och förbättra företags AI-produkter och hjälper till att producera meningsfulla kvalitetsmätvärden.

  • Evaluations: Enkelt att bedöma, logga och visualisera resultat av AI-modeller.
  • Prompt playground: Möjlighet att jämföra olika prompter och input/output par för att utvärdera olika modeller och experiment.
  • Continuous integration: Integrera Braintrust i ditt arbetsflöde för att spåra framsteg och jämföra nya experiment med vad som redan är live innan du skickar ut dem.
  • Datasets: Enkelt att samla in exempel från olika miljöer, utvärdera dem och inkludera dem i ”gulddataset” som kan utvecklas utan att riskera att bryta utvärderingar som är beroende av dem.

Kostnad:

De erbjuder gratis konto till akademiska och icke-kommersiella projekt med öppen källkod.

Kontakta Braintrust för info om betald abonnemang.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *