Capsule

Capsule är en AI-drivande videoredigerare som är speciellt utformad för företag. Den gör det möjligt för innehålls- och marknadsteam att skapa och redigera videor 10 gånger snabbare än traditionella redigerare.

Capsule använder AI för att göra videoredigering och tillägg av rörelsegrafik enklare och snabbare. Med hjälp av rörelsegrafiksystem kan stora team skapa vackra och varumärkesanpassade grafik utan att behöva anlita en designer.

Capsule har också en AI-driven assistent som automatiserar redigeringsprocessen genom att trimma tystnad, ta bort fyllord och effektivisera efterproduktionen.

Capsule gör det möjligt att redigera video på samma sätt som man redigerar text, genom att ladda upp, transkribera och korrigera. Dessutom kan man skapa professionella videor med hjälp av eleganta grafikelement och generera bildtexter och titlar med hjälp av AI.

Capsule är utformat för att vara användarvänligt för alla och kräver ingen tidigare erfarenhet. Plattformen erbjuder också samarbetsfunktioner, möjlighet att samla in användargenererat innehåll och automatisk anpassning av videolayout till olika plattformar.

Kostnad :
I gratisplanen ingår obegränsat antal samarbetspartners, upp till 3 projekt och system för rörelsedesign i lager.

Företagsplanen, som heter studio for Enterprise, erbjuder obegränsat antal medarbetare och projekt, anpassade motion design-system.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *