ChatbotGen

ChatbotGen är en plattform som låter dig automatisera och skala din kundsupport genom att skapa anpassade chatbots för din webbplats och WhatsApp. Med ChatbotGen kan du enkelt bygga en chatbot på bara 5 minuter utan några kodningskunskaper.

Du kan träna din chatbot med hjälp av din webbplats eller uppladdade dokument för att göra den kunnig. Plattformen låter dig också skapa bots för både webb och WhatsApp, vilket utökar din räckvidd.

En av de viktigaste funktionerna i ChatbotGen är att det gör att du kan anpassa chatbotens gränssnitt med dina varumärkesfärger, logotyp och text.

Du kan också bjuda in dina teammedlemmar att samarbeta på chatboten. Dessutom kan du förbättra chatbotens svar genom att revidera tidigare konversationer.

ChatbotGen använder språkmodellen gpt-3.5-turbo som utvecklats av OpenAI för att generera intelligenta och kontextuellt medvetna svar.

Plattformen stöder 95 språk och erbjuder en kostnadsfri plan för att testa dess kapacitet. Sammantaget ger ChatbotGen ett enkelt och effektivt sätt att automatisera och skala din kundsupport med personliga chatbots.

Kostnad : Abonnemang för Hobby konto kostar $19 per månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *