Clara

Clara är en virtuell medarbetare som hjälper till med schemaläggning av möten. Genom att lägga till Clara i e-postmeddelanden kan hon ta hand om att hitta lämpliga tider för möten åt dig. Clara kan också hantera uppföljningar och skicka inbjudningar till möten. Genom att använda Clara kan du spara tid och pengar samtidigt som du får mer gjort.

  • Automatiserad schemaläggning: Användare kan helt enkelt CC Clara på sina mötes-e-postmeddelanden, och Clara kommer att samordna med mottagaren, vilket sparar tid och minskar kommunikationen fram och tillbaka.
  • Snabbt svar: Clara tillhandahåller schemaläggningsalternativ till mottagare inom några minuter efter att de fått ett e-postmeddelande, med en mediansvarstid på under 30 minuter .
  • Interaktioner med naturligt språk: Clara använder AI tillsammans med erfarna Executive Assistants för att förstå och hantera konversationer i en naturlig ton.
  • Tidszonsdetektering: Clara kan upptäcka och visa mötestider i mottagarens tidszon, vilket minskar förvirring och sparar tid.

Kostnad:

Gratis att använda då tjänsten är Beta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *