CloneMe

CloneMe är en plattform som erbjuder användarna möjligheten att interagera med hyper-specialiserade AI-kloner av kända personligheter och influencers, Dessa digitala tvillingar kan användas som personliga assistenter, tränare, kompanjoner och till och med romantiska partners.

Plattformen erbjuder också en samling av världens största tänkare och historiska figurer, återskapade genom AI-teknologi, för att interagera och ha konversationer med. CloneMe strävar efter att erbjuda en unik upplevelse av anslutning och lärande genom dessa AI-kloner.

AI kloner som erbjuds av plattformen är : AI-klon som heter Shelly, som kan hjälpa till med vardagliga uppgifter och produktivitet, Kimberly, som är en guide för Miami Art Week och Art Basel, Mahatma Gandhis digitala tvilling, som inkarnerar ickevåld och visdom, Wayne, en motivations-ai-klon, och Gabe, en personlig AI-tränare för fitness och näring.

  • Hyper-specialiserade AI-kloner erbjuder personlig assistans och följeslagare inom olika områden som konst, självförbättring, motivation, hälsa och relationer.
  • Dessa AI-kloner är utformade för att guida och förbättra användarens liv genom konversationer och erbjuder insikter, råd och inspiration.
  • Användare kan också interagera med historiska figurer och världsledande influencer genom dessa AI-kloner.
  • CloneMe erbjuder också möjligheten att skapa personliga AI-kloner för att dela kunskap och erfarenheter med världen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *