Coda

Coda är en samarbetsplattform som hjälper team att organisera sitt arbete genom att kombinera olika verktyg och funktioner. Plattformen är utformad för att vara enkel att använda och möjliggör snabb samarbete och effektiva beslut.

Coda ersätter traditionella dokument, nav, spårningsverktyg och applikationer genom att erbjuda en mer integrerad och anpassningsbar lösning. Dessutom har Coda en AI-assistent som kan hjälpa användare att hitta svar snabbare och automatisera vissa uppgifter.

Coda har över 600 integrationer med andra verktyg som kan användas för att koppla samman olika verktyg och system. Till exempel kan Google-kalendrar dras in i teamets wiki, uppdateringar kan skickas till Slack automatiskt, Figma-filer kan bäddas in i en projektöversikt, Jira-tickets kan skapas från feedbacktabeller och mer med hjälp av integreringar.

Kostnad:

  • Gratisversionen: Tillåter användare att prova på och skapa obegränsade, odelade dokument.
  • Pro abonnemang för $12/Mån : Erbjuder olika nivåer av funktionalitet.
  • Coda erbjuder också rabatter för studenter, lärare, ideella organisationer och startups. För företag med större behov är Enterprise-planen idealisk eftersom den erbjuder skalbarhet, säkerhet och support över flera team och avdelningar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *