CodeRabbit

CodeRabbit AI är ett verktyg som påskyndar kodgranskningsprocesser, så att utvecklare kan leverera sin programvara snabbare utan att kompromissa med kvaliteten.

Det erbjuder funktioner som sammanfattningar av pull request, som omvandlar diffen i pull request till en tydlig sammanfattning som hjälper användarna att förstå avsikten med ändringarna.

Dessutom ger CodeRabbit AI kodförslag rad för rad, vilket ger exakta och genomförbara förslag som enkelt kan läggas in i pull requests med ett enkelt klick. Verktyget innehåller också en chattfunktion som gör det möjligt för användare att ställa frågor, kontextualisera och söka råd inom sina kodrader.

CodeRabbit AI är anpassningsbart, så att användarna kan justera prompt, definiera granskare och lyfta fram fokusområden i recensionerna.

Det är viktigt att CodeRabbit AI säkerställer dataintegritet genom att inte lagra eller använda användardata för att träna sina modeller, eftersom LLM-frågor är kortvariga.

Verktyget syftar till att förbättra kodkvaliteten genom att ge insiktsfulla förslag som bygger på bästa praxis på branschnivå.

Kostnad : De erbjuder ett gratis konto, Pro abonnemang kostar $25/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *