Colossyan Creator

Colossyan Creator är en AI-video-generator som gör det möjligt att skapa inlärningsvideor från text på bara några minuter. Dessutom kan videorna enkelt översättas till flera språk med bara några klick. Plattformen erbjuder även ett urval av AI-avatarer att använda som presentatörer och möjligheten att skapa anpassade avatarer.

Med automatisk översättning och möjligheten att ändra accent och klädsel kan videorna enkelt lokaliseras för olika marknader.

Colossyan har en användarvänlig gränssnitt och enkla verktyg som gör det möjligt för användarna att skapa professionella och interaktiva AI-videor på bara några minuter. Genom att skriva in texten kan användarna välja den AI-avatar som bäst passar deras behov och översätta videon till olika språk med hjälp av plattformens inbyggda översättningsfunktion.

En av de mest uppskattade funktionerna i Colossyan är möjligheten att skapa egna anpassade avatarer. Användarna kan ladda upp egna bilder eller illustrationer och anpassa dem för att skapa unika och personliga AI-avatarer. Detta ger en extra dimension av kreativitet och individualitet till videorna och gör dem mer engagerande för tittarna.

Kostnad: Testa i 14 dagar utan kostnad.

  • Starter abonnemang kostar $35/Månad, är för individuella innehållsskapare och inkluderar AI-skriptassistent, promptvideo och tre automatiska översättningar per månad.
  • Pro abonnemang kostar $120/Månad, är för professionella och små team och inkluderar avatar-konversationer, AI-bildgenerering och 10 automatiska översättningar per månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *