Composer

Composer är en omfattande plattform som gör det möjligt för användare att bygga och utföra handelsalgoritmer utan behov av kodningskunskaper.

Plattformen erbjuder AI-driven strategi skapande, så att användare kan förklara sina mål och problem på naturligt språk, och den AI-assisterade redaktören kommer att generera strategin i enlighet därmed.

Användare kan också välja mellan en mängd förbyggda strategier i olika kategorier, såsom lång sikt och teknikfokus.

Med Composer är automatisering en nyckelfunktion, eftersom plattformen automatiskt utför handelsstrategier och hanterar ombalansering.

Detta eliminerar behovet av manuell handel och minskar användarnas oro. Dessutom har Composer en community-funktion där användarna kan upptäcka och investera i strategier som skapats av andra, eller till och med skicka in sina egna strategier till communityn.

Plattformen fungerar som en mäklare, tillhandahåller end-to-end handelsutförande och erbjuder transparent prissättning utan provisioner på affärer.

Kostnad : Composer erbjuder ett gratis konto och ​de erbjuder en 14-dagars gratis provperiod, Pro abonnemang kostar $30/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *