ContentDetector.AI

ContentDetector.ai är en gratis och exakt AI-detektor för att kontrollera om texten är mänskligt skriven eller AI-genererad. Stöder både ChatGPT och Bard-genererad text med mycket god noggrannhet.

ContentDetector kan användas för att upptäcka ChatGPT-genererat innehåll. Verktyget kan noggrant detektera innehåll som genererats av ChatGPT med en noggrannhet på upp till 85%. Det kan användas som en ChatGPT-detektor och också som en ChatGPT-plagiatkontroll utan några begränsningar.

Content Detector AI använder sig av avancerade algoritmer och maskininlärningstekniker för att analysera och identifiera innehåll på internet. Den kan känna igen olika typer av material som bilder, text, ljud och video och bedöma om de innehåller otillåtet eller olämpligt innehåll baserat på fördefinierade regler och mönster.

  • Detektering av AI-innehåll: ContentDetector.ai tillhandahåller ett verktyg för att upptäcka AI-genererat innehåll, inklusive ChatGPT-genererad text.
  • Kontroll av plagiat: Plattformen erbjuder också en plagiatkontroll för att identifiera potentiell plagiering i innehållet.
  • Alternativ för användning: Användare kan kontrollera en enda mening, en enda URL eller till och med en hel webbplats med hjälp av ContentDetector.ai.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *