contra

Contra är en plattform som gör det enkelt för frilansare att skapa och hantera sina portföljer. Plattformen erbjuder AI-drivet portföljskapande med inbyggda betalnings- och analysfunktioner.

Till skillnad från andra portföljsajter är Contra provisionsfri, vilket gör att frilansare kan visa upp sitt arbete, hantera kontrakt, teckna avtal med kunder och få betalt utan några avgifter.

Uppgradering till Contra Pro ger ytterligare fördelar som portfoliomallar, anpassningsalternativ, branding och analys för att hjälpa frilansare att växa sina företag och locka fler kunder.

Contra erbjuder en rad tjänster och resurser för att stödja oberoende yrkesverksamma, från design och teknik till skrivande och marknadsföring.

Med sitt användarvänliga gränssnitt och omfattande funktioner är Contra ett värdefullt verktyg för frilansare som vill bygga upp sin närvaro på nätet och komma i kontakt med potentiella kunder.

Kostnad : Contras Sydney theme är deras kostnadsfria portföljmall som är tillgänglig för alla Contra-användare, uppgradering till Contra Pro kostar 12 USD/månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *