CoSchedule

CoSchedule är en omfattande kalender och marknadsföringsplattform som erbjuder en rad funktioner för att organisera och effektivisera marknadsföringsinsatser.

oSchedule positionerar sig som en lösning för att samla alla marknadsföringsaktiviteter på ett och samma ställe. Plattformen erbjuder anpassade ROI-rapporter och möjliggör för team att se potentiella besparingar genom att byta till CoSchedule. En populär användning av CoSchedule är dess kalenderprodukter som används av marknadsförare och team för att organisera innehåll och kampanjer. Plattformen inkluderar även gratis AI-drivna skrivverktyg som hjälper användare att generera utkast till innehåll med bara några klick.

Några av de mest framstående funktioner

  • Organisation och spårning av allt innehåll på kalendern, vilket gör det möjligt för användare att lätt hantera och överblicka sina marknadsföringsaktiviteter .
  • Integration med populära verktyg som användarna redan använder, vilket förenklar arbetsflöden och effektiviserar projekt- och kampanjhantering .
  • Kraftfulla insikter genom plattformens analysfunktioner, som hjälper användare att identifiera toppar och dalar i deras marknadsföringsinsatser samt driver produktivitet utan den tröttsamma insamlingen av data.

Gratis kalender: För individer som letar efter grundläggande socialpublicering.

Social Calendar abonnemang: Kostar $19/Månad, Obegränsad publicering på sociala medier.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *