Cramly

Cramly är en AI-baserad studieassistent som är till stor hjälp för studenter och författare. Det kan hjälpa till med flera aspekter av skrivprocessen, från att generera idéer till att förbättra grammatik, stavning och plagiatkontroll. Med Cramly.ai kan du slåss mot skrivblockering genom att få förslag på innehåll och besvara dina frågor på ett mer effektivt sätt än med hjälp av Google.

Denna AI-assistent kan hjälpa till med att skriva uppsatser och avsnittsöversikter genom att erbjuda korrekturläsning på grammatik, punkt och plagiatkontroll. Genom att använda Cramly.ai kan du spara mycket tid och ansträngning i skrivprocessen. Cramly.ai strävar efter att maximera värdet av varje studentens studietid genom att hjälpa dem att få hög avkastning på sin utbildning.

Cramly AI har flera användningsområden, inklusive att lösa uppdrag, generera akademiska uppsatser och svara på läxfrågor.

Det finns också flera prisplaner att välja mellan, inklusive månads och årsabonnemang med betydande besparingar.

Verktyget har också budgetvänliga prissättningsplaner, inklusive både månads- och årsabonnemang med upp till 50% besparingar för årsplanen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *