CXassist

CXassist är en AI-driven e-postassistent som automatiserar e-postsvar för att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen. Användarna kan ladda upp sin befintliga kunskapsbas i olika format, t.ex. txt, csv, doc eller pdf, som sedan analyseras av plattformen för att extrahera viktiga insikter. Detta gör det möjligt för den AI-drivna e-postassistenten att hantera inkommande e-post med precision och expertis.

Plattformen erbjuder personliga regler som användare kan ställa in för att styra sitt arbetsflöde för e-postförsäljning.

Dessa regler inkluderar alternativ som att tilldela e-postmeddelanden till mänskliga representanter eller AI-assistenten baserat på personlighet, brådska och nyckelord. Genom att hitta den perfekta balansen mellan automatisering och mänsklig interaktion kan användarna maximera produktiviteten och kundnöjdheten.

När kunskapsbasen har laddats upp och reglerna har fastställts tar CXassists kraftfulla e-postassistent över, så att användarens team kan fokusera på viktiga aktiviteter. Den tillförlitliga tekniken i CXassist säkerställer snabba och korrekta svar, samtidigt som användaren får mer tid över till att driva sin verksamhet framåt.

  • CXassist är en AI-driven e-postassistent som automatiserar e-postsvar för att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen.
  • Plattformen låter användarna ladda upp sin befintliga kunskapsbas och använder AI för att extrahera viktiga insikter och ge korrekta och snabba svar på inkommande e-postmeddelanden.
  • Användarna kan ställa in personliga regler, inklusive personlighet, brådska och nyckelord, för att tilldela e-postmeddelanden till mänskliga representanter eller AI-assistenten.

Kostnad : Gratis test konto, Pro abonnemang kostar $49/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *