Dialme

DialMe är en plattform som låter användare skapa intervjuer med hjälp av artificiell intelligens, för att samla in data och insikter från kunder, anställda och andra intressenter. Plattformen erbjuder färdiga mallar för intervjuer, som kan anpassas efter användarens behov.

Plattformen erbjuder färdiga mallar för intervjuer som kan anpassas efter användarens behov. Här är några exempel på intervjuer som kan skapas med DialMe:

  • Kandidatförhandsgranskning: Utvärdera kandidaters kvalifikationer och lämplighet för en roll. Idealiskt för HR-team, rekryterare och chefer.
  • Anställd feedback: Identifiera anställdas preferenser och områden för förbättring. Idealiskt för HR-team, chefer och företagsledning.
  • Avslutningsintervjuer: Fastställ anledningar till att anställda lämnar och områden för förbättring. Idealiskt för HR-team, chefer och företagsledning.
  • Funktionsfeedback: Samla användarfeedback om specifika funktioner för att förstå användning och effekt. Idealiskt för produktchefer, utvecklare och UX-designers.
  • Automatiserade källintervjuer: Engagera experter för att samla insikter om specifika ämnen. Idealiskt för innehållsskapare, journalister och marknadsundersökare.

Med en gratisplan kan användare skapa intervjuer direkt, medan betalplaner ger tillgång till fler intervjuer och avancerade insikter.

Kostnad : Gratis konto, Basic abonnemang kostar $79/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *