Dokkio

Dokkio är ett kraftfullt verktyg som gör det möjligt för användare att arbeta med alla sina molnfiler samtidigt och omvandla enkel lagring till effektivt teamsamarbete.

Med Dokkio kan användarna hantera flera aktiviteter, snabbt hitta dokument och filer, sammanställa forskningsmaterial och organisera ett innehållsbibliotek oavsett hur det är namngivet eller lagrat.

Verktygets AI-funktioner fångar automatiskt upp och taggar webbinnehåll, vilket gör det lättare för användarna att identifiera viktig information när de surfar.

Dessutom erbjuder Dokkio integrationer för att sammanföra alla filer och allt innehåll från olika källor.

  • Dokkio är ett verktyg som gör att användarna kan arbeta med alla sina molnfiler samtidigt och förvandla enkel lagring till produktivt teamsamarbete.
  • Med Dokkio kan användarna hantera flera aktiviteter, hitta dokument och filer, sammanställa forskningsmaterial, organisera ett innehållsbibliotek och integrera alla sina filer och allt sitt innehåll.
  • Dokkio använder AI för att automatiskt fånga upp och tagga webbinnehåll, känna igen och flagga för viktig information när användarna surfar.

Kostnad : Gratis konto utan fasta gränser för antalet användare.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *