Fadr

Fadr är en webbplattform för AI-musikverktyg som erbjuder en mängd funktioner för att skapa och bearbeta musik.

Fadr är en plattform där användare kan skapa och dela remixer av låtar. Det krävs ingen musikalisk erfarenhet för att använda Fadr eftersom plattformen använder sig av AI för att separera röster och instrument, hitta bpm och ackordprogression, extrahera midi och mer.

Användare kan sedan producera och DJ:a remixer och mashups med sina egna låtar medan Fadr synkroniserar och förbättrar ljudet. Plattformen erbjuder både gratis och betalda medlemskap, med det betalda alternativet ger tillgång till fler avancerade funktioner som individuell trumseparation och lossless WAV-nedladdningar.

De erbjuder en plugin SynthGPT är världens första text-till-synthmotor som hjälper användare att skapa ljud genom att beskriva dem med text. Genom att erbjuda en katalog av skapade ljud och möjligheten att finjustera och skapa unika ljud, ger SynthGPT användare verktyg för snabbare och mer kreativt ljudskapande.

Med Fadr Plus prenumeration får användare tillgång till ytterligare, avancerade funktioner:

  • Individuell Trumstämmor Separation och Fadr Stems-plugin: Möjliggör separation av trumstämmor i kick, snare och övriga samt integrering i din egen digitala arbetsstation (DAW) för ytterligare musikproduktion.
  • Förlustfria WAV-nedladdningar och Obegränsad Lagring: Fadr Plus-användare kan ladda ned sina resultat i förlustfri WAV-format och ha obegränsad lagringskapacitet på Fadr-plattformen.
  • API-åtkomst: För utvecklare och avancerade användare, erbjuder Fadr API-funktionalitet för integration av Fadr’s tjänster i egna applikationer och projekt.

Kostnad:

  • Fadr Basic: Gratis konto.
  • Fadr Plus: abonnemang kostar $10/Månad, Lås upp pro-status med en oöverträffad tillgång till Fadrs högsta nivå av toppmodern musikteknik.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *