Fedica

Fedica tidigare känt som Tweepsmap, är en plattform för hantering av sociala medier som tillhandahåller en rad verktyg och funktioner för att bygga en stark online-community.

Med AI-driven analys kan användarna schemalägga och automatisera inlägg, optimera meddelanden för bättre engagemang och rikta in sig på olika geografiska områden för optimala inläggstider.

Fedica erbjuder också segmenterad analys för att förbättra engagemanget hos olika personas och djupa insikter om människorna bakom engagemanget.

Användarna kan bygga upp en blomstrande gemenskap på sociala nätverk genom att kartlägga och analysera sina följare och rikta in sig på specifika demografiska grupper för framgångsrika annonskampanjer.

Fedica erbjuder avancerade funktioner för social lyssning för att spåra hashtags, nyckelord och räckvidd för inlägg, och ger insikter om konkurrenters följare och trendiga ämnen. Sammantaget syftar Fedicas allt-i-ett-plattform till att hjälpa användare att svara på frågor, uppnå sina mål och hantera sin närvaro på sociala medier på ett effektivt sätt.

Kostnad : De erbjuder ett gratis konto, Publish abonnemang för $ 15 / månad, Grow-planen för $ 29 / månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *