Fitsenpai

Fitsenpai är en plattform som erbjuder personliga 4-veckors tränings- och måltidsplaner för att hjälpa individer att planera sina fitnessrutiner med lätthet.

Det ger skräddarsydda träningspass som kan göras med eller utan utrustning, och erbjuder också måltidsplaner med enkla att följa recept som räknar dagliga kalorier och makron. Plattformen tillhandahåller också en inköpslista som är synkroniserad med måltidsplanerna, vilket gör livsmedelsbutiken mer effektiv.

För att komma igång kan användare registrera sig gratis och skapa en användarprofil där de kan ställa in sina fitnessmål, kostpreferenser och nuvarande aktivitetsnivå.

Ju mer information som tillhandahålls, desto bättre blir de personliga planerna. När de har registrerat sig kan användarna få tillgång till sina personliga träningsrutiner, måltidsplaner och livsmedelslistor utan problem genom AI-teknik.

Sammantaget är Fitsenpai en bekväm plattform för dem som vill få personliga träningsplaner utan gissningar. Den anpassar sig till individers tränings- och kostpreferenser, vilket gör den till en pålitlig resurs för gymbesökare och medlemmar i fitnessklubbar.

Fitsenpai erbjuder en enkel och transparent prisstruktur, med månatliga och årliga prenumerationsalternativ.

Kostnad: 4-veckors träningsplan för $10/Månad, 48-veckors träningsplan för $60/Månad

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *