FreedomGPT

FreedomGPT 2.0 är en plattform som erbjuder tillgång till kraftfulla, oberoende och privata AI-modeller. Genom deras ”App Store” kan användare köra olika AI-modeller utan att behöva ha teknisk kunskap. En av modellerna, Liberty, kan svara på frågor utan censur eller bias. Plattformen gör det enkelt att växla mellan olika AI-verktyg anpassade för olika uppgifter.

FreedomGPT 2.0 erbjuder användare utan teknisk kunskap förmågan att använda de senaste AI-modellerna genom en enkel och säker plattform. Användare kan utforska och köra olika AI-modeller utan att behöva registrera sig eller ha teknisk expertis. Plattformen gör det också möjligt att smidigt växla mellan olika AI-verktyg anpassade för olika uppgifter.

Liberty-modellen är en del av FreedomGPT 2.0 och den har förmågan att svara på frågor utan censur, bedömning eller partiskhet. Den är utformad för att erbjuda användare obegränsad tillgång till information utan att påverkas av fördomar eller censur.

Offline desktop promgramvara för Windows macOS , Kräver hög RAM, Endast Intel-processorer med AVX2 är bekräftade kompatibla med Freedom GPT.

Kostnad:

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *