GhostCut

GhostCut är ett AI videoredigeringsverktyg som erbjuder funktioner som videoöversättning och dubbning, översättning av hårda undertexter och borttagning av videoundertexter.

Det är ett professionellt videoredigeringsverktyg som gör det enkelt att skapa engagerande e-handelsvideor online och innehåller många mallar och verktyg för videoredigeringsuppgifter.

En annan imponerande funktion i GhostCut är dess översättningsfunktion för hårda undertexter, som gör det möjligt för användare att översätta undertexter som är hårdkodade i videofilen. Detta innebär att även om de ursprungliga undertexterna inte finns tillgängliga på ett visst språk, kan verktyget fortfarande översätta dem, vilket gör videon tillgänglig för en bredare publik.

Slutligen erbjuder GhostCut också en funktion för borttagning av videoundertexter, som gör det möjligt för användare att helt ta bort undertexter från sina videor. D

Sammantaget är GhostCut ett kraftfullt och mångsidigt verktyg som kan hjälpa användare att ta sitt videoinnehåll till nästa nivå.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *