GoDaddy Airo

GoDaddy har nyligen tagit ett betydande steg mot att utnyttja artificiell intelligens (AI) för att stödja småföretagare genom lanseringen av sina nya ”Airo” verktyg. GoDaddy Airo är en AI-driven lösning som är utformad för att spara tid för småföretagsägare vid upprättandet av deras online-närvaro och hjälpa dem att attrahera nya kunder. Detta AI-verktyg erbjuder en rad funktioner för att stödja företag i alla skeden av deras utveckling.

GoDaddy Airo funktioner

Webbplats Design: Med GoDaddy Airo kan användare snabbt skapa en ”kommer snart”-webbplats eller till och med en fullständig webbplats baserad på domännamnet och företagstypen. Webbplatsen blir helt anpassningsbar och hosting ingår i användarens betalda abonnemang.

Logo design: GoDaddy Airo genererar 12 logotyper som användare kan välja mellan. Dessa kan antingen användas som de är eller redigeras ytterligare i GoDaddy Studio.

Professionell E-postadress: Användare kan starta en 30-dagars gratis provperiod av Microsoft 365 från GoDaddy, vilket använder det inköpta domännamnet. Därefter krävs ett köp av e-postpaket för fortsatt användning.

Sociala medier och annonskampanjer: Airo kan förslå sociala medier-hanteringar och skapa innehåll för sociala medieposter. Användare kan även använda Airo för att lansera betalda varumärkesannonser på plattformar som Google, Instagram och Facebook.

E-postmallar och registrering: Användare får tillgång till AI-genererade e-postmeddelanden och kan även registrera en gratis Limited Liability Company (LLC) i USA genom ett samarbete mellan GoDaddy och ZenBusiness.

GoDaddy Airo syftar till att göra användningen av generativ AI snabb och enkel, och erbjuder småföretagsägare teknik och funktioner som vanligtvis bara är tillgängliga för större företag. Genom GoDaddy Airo kan småföretag effektivare etablera sin online-närvaro och därmed öka sina försäljningar och spara tid och pengar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *