GoSearch

GoSearch är en AI-drivna Enterprise Search och Resource Discovery-plattform som hjälper företag att effektivt hantera och upptäcka information. Med GoSearch kan användarna söka efter intern information snabbt och enkelt över flera appar och få genererade AI-svar och rekommendationer.

Plattformen erbjuder en enhetlig sökfunktion över allt internt innehåll, inklusive dokument, anteckningar, uppgifter, filer och personer från olika molnappar. Dessutom kan användare integrera över 100 appar och dataanslutningar och bygga anpassade företagsspecifika AI-modeller för att automatisera arbetsflöden.

GoSearch använder generativ AI för att ge personliga rekommendationer och dra nytta av anslutningar som Google Docs, Notion, Jira och Confluence för att filtrera och visa relevant information. Plattformen erbjuder även en AI-drivna chattassistent, sammanfattningar av sökresultat med AI, samt möjligheten att skapa anpassade företagsmodeller.

GoSearch erbjuder också säkerhet och kontroll för att skydda användares integritet och har etablerat flera säkerhetsåtgärder.

Kostnad:

  • Essential abonnemang $8 Per användare/mån, Börjar på $80/månad för 10 användare.
  • Pro abonnemang $10 Per användare/mån, Börjar på $200/månad för 20 användare.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *