GPT Crawler

GPT Crawler är ett open-source-projekt som låter användare skapa anpassade GPT-bots genom att webbkrypa och använda webbsidor som kunskapsbas. Användare kan skapa egna GPT-bots som kan svara på frågor om specifika ämnen eller informationssatser genom att följa några enkla steg.

För att komma igång kan användare klona projektet från Github och installera dess beroenden med NPM. Sedan kan användare konfigurera webbkryparen genom att öppna konfigurationsfilen och ange en bas-URL som utgångspunkt för krypningen samt definiera kriterierna för länkar att krypa på efterföljande sidor.

Efter att krypningen är klar, kan användare skapa en anpassad GPT-assistent genom att ladda upp kunskapsfilen till ChatGPT eller OpenAI API-dashboarden.

Att använda en anpassad GPT-bot för att hitta information på en webbplats har flera fördelar. För det första kan den anpassade GPT-boten ge snabba och exakta svar på frågor baserat på den specifika kunskapsbasen som har skapats genom att webbkrypa webbplatsen. Det sparar tid och möjliggör enkel åtkomst till information utan att behöva söka igenom webbplatsen manuellt.

Dessutom kan den anpassade GPT-boten personalisera svaren och ge skräddarsydd information baserat på användarens specifika behov. Detta gör det möjligt att få svar även på mer specialiserade eller nischade frågor.

https://github.com/BuilderIO/gpt-crawler

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *