Harriet

Harriet är en AI-drivande verktyg som är integrerad med HR-system och är tillgänglig via Slack. Den kan ge omedelbar och korrekt information till alla för att avlasta HR-ledare och låta dem fokusera på det mänskliga i sitt arbete.

Harriet kan skanna och analysera företagspolicyer och bästa praxis-dokument, svara på frågor om lönespecifikationer, ledighet och mer. Den är också utformad för att vara användarvänlig och anonym för att främja en mer produktiv arbetsstyrka.

Harriet är en AI-assistent som är utbildad på företagets interna data och kan svara på frågor i Slack. Hon kan hjälpa med allt från företagspolicys till bästa praxis och är tillgänglig 24/7.

Hon kan också anpassa sina svar baserat på var användaren befinner sig geografiskt och kan hjälpa till med HR-uppgifter som lön och semesterinformation. Harriet är anonym och kan ge information om exempelvis föräldrapolicys utan att användaren behöver berätta det för sin chef. Hon kan också ge råd och coachning om arbetsrelaterade ämnen som rapporteringsramverk, teammotivation och workshop-moderering.

Kostnad: inkluderar Micro, Startup, Pro och Enterprise.

  • Micro abonnemang för $2/Månad och per användare, Upp till 10 teammedlemmar.
  • Startup abonnemang för $3/Månad och per användare, Upp till 50 teammedlemmar.
  • Pro abonnemang för $4/Månad och per användare, Upp till 250 teammedlemmar.

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *