Hatch

Hatch är en plattform som låter användare skapa webbsidor med interaktivitet och anpassningsbar kod utan att behöva teknisk expertis. Användarna kan dra och släppa designelement, importera egna grafik eller välja från en bibliotek, och skapa animationer, rörlighet och responsiv fysik med ett klick.

Plattformen erbjuder också möjligheten att anpassa koden genom att använda en AI-kodare eller redigera koden själv. Användare kan publicera och dela sina webbsidor med en enda länk och kan skapa en upplevelse genom att lägga till olika interaktiva effekter, som att dra, studsa, sjunka och flyta på sidan.

AI-kodaren i Hatch fungerar genom att användarna beskriver de interaktioner och animationer de vill ha, och sedan skriver och kör Hatch koden i projektet. Användarna kan också be om ändringar eller redigera koden själva för att anpassa sin webbsida ytterligare.

Kostnad:

Hatch erbjuder även en valfri prenumerationstjänst för $9/Månad med avancerade funktioner som att ansluta en egen domän och publicera obegränsade projekt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *