Hour One

Hour One AI Video Generator är en plattform som gör det möjligt att konvertera text till högkvalitativa videor med avatarer på bara några minuter. Ingen redigerings eller designkunskap krävs. Användare kan skapa anpassade och engagerande videor på flera språk för en global publik och automatisera videoproduktionen genom att eliminera fysiska uppsättningar, skådespelare och produktionsgrupper.

Plattformen erbjuder också skalbarhet för att säkerställa konsekvent varumärkesbyggande och tillhandahåller AI-drivna verktyg för att enkelt skapa professionella videor.

Det finns också en rad olika användningsområden för Hour One’s AI-videoverktyg, inklusive inom utbildning och lärande där text kan konverteras till video med över 100 livfulla AI-avatars som erbjuder olika språk, accenter och etniska bakgrunder för att förstärka inlärningsupplevelsen.

Hour One har även släppt flera nya funktioner och uppdateringar, såsom ”Conversational Commerce Solution” som möjliggör integration av AI-drivna agenter på återförsäljarnas webbplatser och appar. Det finns också ett ”Catalog and Content Enrichment toolset” som använder GenAI-modeller för att generera produktbeskrivningar och metadata automatiskt från produktbilder.

Kostnad:

  • Gratis konto med bara 3 minuters video per månad.
  • Lite abonnemang kostar $30/Mån, 10 minuters video.
  • Business abonnemang kostar $30/Mån, 20 minuters video, 3D animeringar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *