Interactive Scenes

Interactive Scenes från Luma AI har skapat interaktiva 3D-scener som kan användas och delas på webben, iOS och Android. Dessa scener är lätta att använda och dela, och kan även användas kommersiellt utan extra licenser. Luma erbjuder även en API för att generera 3D-scener och andra 3D-exporter.

Luma AI:s interaktiva scener har flera fördelar jämfört med andra 3D-plattformar. Här är några av fördelarna:

  • Enkel användning och delning: Luma AI:s interaktiva scener är lätta att använda och dela på webben, iOS och Android. Detta gör det enkelt att sprida och visa upp 3D-innehåll till en bred publik.
  • Kommerciell användning utan extra licenser: Luma AI:s interaktiva scener kan användas kommersiellt utan att behöva köpa extra licenser. Detta gör det möjligt för företag att integrera 3D-innehåll i sina produkter och tjänster utan att behöva oroa sig för ytterligare kostnader.
  • Effektivitet och prestanda: Luma AI:s interaktiva scener har snabb rendering och små filstorlekar. Scenerna kan strömmas och laddas snabbt, vilket ger en smidig och interaktiv upplevelse för användarna.
  • API för generering av 3D-scener: Luma AI erbjuder även en API som möjliggör generering av 3D-scener och andra 3D-exporter. Detta ger användare möjlighet att skapa sina egna interaktiva 3D-scener och exportera dem till andra program eller plattformar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *