Kick

Kick är en självkörande bokföringstjänst som syftar till att minimera revisionsrisker och maximera besparingar för företagare. Genom att utnyttja AI-teknik erbjuder Kick kategorisering av transaktioner i realtid och expertgranskning för noggrannhet.

Användare kan också njuta av personliga funktioner som anpassar sig till deras föränderliga affärsbehov.

Plattformen eliminerar behovet av manuell kvittomatchning och säkerställer att inga avdrag lämnas kvar, inklusive avdrag för hemmakontor, fordon och resekostnader.

Med Kick kan företagare få ekonomiskt förtroende genom att få tillgång till korrekta vinst- och förlustrapporter i realtid, dela revisorsgodkända dokument för skatteändamål och övervaka utgifter för att minska onödiga kostnader.

Plattformen ger också en översikt över alla konton och enheter, så att användarna enkelt kan hantera flera företag.

Kick har redan spårat över 10 miljoner dollar i besparingar för hundratals företagare och har fått positiva vittnesmål från nöjda användare.

Plattformen prioriterar datasäkerhet, använder krypteringsåtgärder och genomgår penetrationstester från tredje part för att säkerställa skyddet av känsliga finansiella data.

Kostnad : Kick är helt gratis tills du har använt dina första 5 000 USD i sparkrediter och börjar sedan på 49 USD/månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *