Lepton

Lepton är en plattform som gör det möjligt för utvecklare och företag att köra AI-applikationer effektivt på några minuter och i en produktionsskalning. Med Lepton kan man bygga modeller på ett naturligt sätt i Python utan att behöva lära sig om containrar eller Kubernetes. Man kan även felsöka och testa modeller lokalt och sedan enkelt distribuera dem till molnet.

Lepton tillåter också att modeller konsumeras i vilken applikation som helst med en enkel och flexibel API. Man kan välja hårdvara som passar bäst för applikationen och skala horisontellt för att hantera stora arbetsbelastningar.

Plattformen tillåter också att modeller konsumeras i vilken applikation som helst med en enkel och flexibel API. Man kan välja hårdvara som passar bäst för applikationen och skala horisontellt för att hantera stora arbetsbelastningar.

Om du vill lära dig mer om Lepton kan du kolla in deras Quickstart-guide och andra resurser som Built with Lepton, Code Examples och API Reference. Du kan även ställa frågor genom att skapa en issue på deras GitHub-repository.

Kostnad : Gratis Basic-abonnemanget är perfekt för individer och små team som vill komma igång med Lepton AI:s AI-tjänster. Detta abonnemang har inga månatliga abonnemangsavgifter och erbjuder $10 / månad i gratis krediter. Andra fördelar inkluderar möjligheten att köra upp till 16 CPUs + 1 GPU samtidigt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *