Martin

Martin är din AI-butler som är designad för att hjälpa dig på ett proaktivt sätt. Den är integrerad med din kalender, e-post och telefonnummer för att hålla dig organiserad och hjälpa dig att hitta svar på frågor. Martin använder avancerade AI-modeller för att kunna svara på dina förfrågningar och ge dig rekommendationer, som att påminna dig om samtal, schemalägga träningspass eller ge filmtips.

Martin har flera funktioner för att hjälpa dig hålla dig organiserad:

  • Integration med din kalender, e-post och telefonnummer: Detta gör att Martin kan hålla koll på dina möten, påminna dig om viktiga händelser och schemalägga nya aktiviteter utan att du behöver lägga till dem manuellt.
  • Påminnelser: Martin kan sätta upp påminnelser för nästan vad som helst, från att ringa någon innan du lämnar till att komma ihåg att köpa mjölk på vägen hem.
  • Schemaläggning av aktiviteter: Baserat på din kalender kan Martin föreslå tider för aktiviteter som träning, och sedan lägga till dem i din kalender.
  • Rekommendationer: Martin kan ge dig rekommendationer för filmer, böcker, eller andra aktiviteter baserat på dina tidigare preferenser.
  • Forskning och informationssökning: Martin kan skicka dig forskningspapper, artiklar och annan information du behöver direkt till din e-post.
  • Uppdateringar om nyheter och händelser: Martin kan hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna eller information om specifika ämnen du är intresserad av.

Kostnad:

7 dagars provperiod.

IOS app

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *