Meiro

Meiro är en AI-driven byggare som gör det möjligt för användare att skapa och hantera interaktivt innehåll som tester, frågesporter och textspel med anpassningsalternativ.

Meiro är en plattform som låter användare skapa och hantera interaktivt innehåll som tester eller quiz på vilket ämne som helst.

Plattformen stöder flera språk och erbjuder olika anpassningsalternativ, inklusive möjligheten att lägga till bilder och GIF:ar, skapa lead-formulär och anpassa frågor och resultat.

Användare kan enkelt dela sina projekt på sociala medier eller bädda in dem på vilken plattform som helst.

Meiro är helt obegränsat, så användare behöver inte oroa sig för antalet frågor, visningar eller avslut. Plattformen erbjuder också olika funktioner som analys, anpassningsalternativ, integrationer och mer.

Dessutom tillåter Meiros AI-drivna system användare att tilldela poäng för korrekta svar och skapa ett poängbaserat system för resultat. Plattformen kan användas av privatpersoner och företag inom olika branscher, inklusive marknadsföring, personalresurser, utbildning och innehållsskapande.

Kostnad : Meiros plattform är helt gratis att använda, och det finns inga begränsningar för antalet frågor, visningar eller slutföranden.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *