Mix.audio

Mix.audio är en multimodal AI-musikgenerator som låter användare uttrycka sin musikaliska fantasi på ett nytt och innovativt sätt. Denna teknologi utvecklar musikskapandet från enbart prompt-inmatad musikgenerering till ett multimodalt tillvägagångssätt. Mix.audio genererar musik baserat på referensbilder, ljud och text, vilket effektivt minskar den tid och komplexitet som vanligtvis förknippas med att skapa anpassad musik.

Mix.audio använder AI-musikmotorer utvecklade baserade på moderbolaget Neutunes kärnteknologi. Det är ett sampelbaserat musikkompositionssystem där AI syntetiserar musikblock (’samples’ skapade av artister och algoritmer som arbetar tillsammans). Vi liknar det vid att bygga med LEGO-klossar; därför kallar vi det ”blockmusik”.


multimodal metod för musikgenerering genom att läsa text, bilder och ljudinformation.

Funktioner i Mix.audio

  • Snabb Musikgenerering: Med Mix.audio kan användare generera musik som är fri från upphovsrättsproblem på under tre sekunder, vilket gör verktyget praktiskt och lättillgängligt för innehållsskapare.
  • Multimodalt Skapande: Tack vare multimodal teknik kan användare skapa musik genom att använda bilder, ljudfiler eller text som referenser. Detta öppnar upp för en mängd kreativa möjligheter i musikskapandet 9.
  • Upphovsrättsfri Musik: Databasen för Mix.audio är exklusivt producerad och licensierad av Neutune, vilket säkerställer att användarna kan använda musiken utan att oroa sig för upphovsrättstvister .
  • Multifunktionellt Verktyg: Mix.audio kan användas för att skapa allt från bakgrundsmusik och remixar till radioliknande streamingljud. Det stöder olika typer av musikaliska projekt, allt från små skaliga produktioner till mer komplexa arrangemang.

Mix.audio en kraftfull och användarvänlig teknologi som tillhandahåller upphovsrättsfritt musikaliskt innehåll till en bred publik. Dess förmåga att snabbt generera musik genom multimodala ingångar gör det till en attraktiv lösning för innehållsskapare som vill ha originellt och anpassat ljud till sina projekt utan de traditionella hindren för musikproduktion.

Kostnad:

  1. Basic: Gratis konto, Obegränsad AI-generering,, 5 nedladdningar per månad (mp3), monetisering på sociala medieplattformar.
  2. Personal: $14.99 per månad, Allt i Basic plus obegränsade nedladdningar (mp3) och anpassade musiknedladdningar.
  3. Professional: $32.99 per månad, Allt i Personal plus stealth musikgenerering, AI-remixnedladdningar, obegränsad kanalisering för monetisering.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *