MLC LLM

MLC LLM är en universell lösning som gör det möjligt att implementera språkmodeller på olika maskinvara och i olika applikationer.

MLC LLM, vilket står för Machine Learning Compilation for Large Language Models, är en högpresterande lösning för universell implementering som möjliggör nativ implementering av stora språkmodeller på olika hårdvaruplattformar.

MLC LLM har en lovande framtid med ökad användning av ljud- och bildinmatningsträning samt sin förmåga att hantera stora korpusar av högkvalitativ data . Dess användningsområden inkluderar textgenerering, kodklassificering och svar på frågor.

MLC LLM kan användas på plattformar som iOS, Android, Windows, Linux, Mac och i webbläsare. Det finns även dokumentation och demos tillgängliga för varje plattform.

Det finns en webbversion av MLC LLM som heter WebLLM. Den använder WebGPU och WebAssembly för att köra MLC LLM direkt i webbläsaren. Allt körs lokalt i webbläsaren och accelereras av lokala GPU:er, till exempel AMD, Intel, Apple eller NVIDIA.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *