Mötesprotokol

Mötesprotokol är en AI-mötesverktyg tjänst för automatiska mötesprotokoll där användaren kan spela in möten med sin mobil och sedan ladda upp inspelningen till Sonetel för att få ett perfekt mötesprotokoll. Protokollet innehåller en sammanfattning, listor på överenskommelser, förslag och åtgärder samt en sammanfattning per diskuterat ämne.

Sonetel är ett svenskt AI-företag som erbjuder tjänster inom AI och kommunikation till kunder i över 170 länder. Tjänsten för automatiska mötesprotokoll är noga testad för svenska förhållanden och följer GDPR.

  • Att dokumentera möten är viktigt för att inget ska glömmas bort och Sonetels tjänst sparar tid genom att skapa mötesprotokoll automatiskt.
  • För att ladda upp inspelningar från olika mötestjänster till Sonetel kan du använda deras mobilapp om ni träffas runt ett bord och spelar in mötet med mobilen.
  • Om ni däremot har videomöte kan ni spela in mötet med exempelvis Teams, Zoom eller Google Meet och sedan ladda ner inspelningen för att ladda upp den till Sonetel.
  • Protokollet är färdigt inom några minuter och skrivs på samma språk som ni talar under mötet. Dessutom besöker Sonetel din hemsida innan de skriver protokollet för att få en bättre förståelse kring verksamheten.

Kostnad:

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *