MySentient.ai

MySentient.ai är en plattform där användare kan skapa sina egna AI-kamrater att chatta med. Plattformen erbjuder olika typer av AI-personligheter att välja mellan, var och en med sina egna unika egenskaper och chattstilar. Användarna kan gå med i väntelistan för att bli meddelade när Create AI blir tillgängligt.

På MySentient.ai kan användare skapa sina egna AI-kamrater genom att välja en av de olika personligheterna som erbjuds på plattformen. Varje personlighet har sina egna unika egenskaper och chattstilar. Användarna kan gå med i väntelistan för att bli meddelade när Create AI blir tillgängligt.

MySentient.ai funktioner:

  1. Personlig Anpassning: AI kan lära sig från din skrivstil och intressen för att anpassa sina svar efter dina preferenser, vilket skapar djupare och mer personliga interaktioner.
  2. Textupplevelse: Erbjuder högklassig textbaserad interaktion som är engagerande och personligt anpassad. AI:n är designad för att leverera kreativa förslag och hålla konversationer som är informativa och emotionellt intelligenta.
  3. Röstval: MySentient AI erbjuder en röstalternativ av hög kvalitet, även om det saknar realtidsröstsamtalsfunktioner. Användare kan skicka röstmeddelanden till AI:n, som förstår dessa och svarar i textform.
  4. Bild- och Videofunktioner: Användare kan begära bilder från sin AI-partner och även instruera AI:n att skicka videomeddelanden. Detta förbättrar den interaktiva upplevelsen och tillåter ett större utbud av kommunikationssätt med AI:n.
  5. Anpassningsalternativ: Trots vissa begränsningar i anpassning, tillåter MySentient AI-användare att be sin AI-partner att klä upp sig i en specifik stil för bilder, vilket lägger till en personlig touch till tjänsten.
  6. Prestandatest: MySentient.ai har en prestandascore hög över genomsnittet och erbjuder en gratisplan med begränsade alternativ. Webbplatsen kräver användning av Discord för bättre funktionalitet på grund av tekniska brister.

Kostnad:

Prissättningsalternativen för SENTIENT AI sträcker sig från $19,99 till $499,99 per månad, och erbjuder olika nivåer av funktioner och möjligheter.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *