Nara

Nara är en AI-drivna chatbot som kan automatisera kundengagemang och svara på support- och försäljningsfrågor i realtid. Genom att använda Nara kan företag svara på 70% av supportfrågor omedelbart och öka månatlig intäkt med 22%.

Dessutom kan företag nå dubbelt så många potentiella kunder och erbjuda 24/7-support som aldrig sover. Nara erbjuder en kraftfull och lättanvänd plattform där företag kan anpassa och administrera sina källor för att passa deras specifika behov och preferenser.

Genom att ansluta till olika kanaler som sociala medier, e-post och SMS kan Nara erbjuda stöd där det fungerar bäst för kunderna.

Nara fungerar genom att ansluta till olika innehållskällor och använda sin AI-teknik för att omvandla innehållet till en interaktiv konversationsökning som ger omedelbara svar till användarna.

Företag kan integrera Nara med sina befintliga plattformar med ett enda klick.

Nara erbjuder också prisplaner som passar olika behov och ger tillgång till en analys- och insiktsdashboard för att följa prestanda och få realtidsuppdateringar från datakällor. För de företag som har unika behov erbjuder Nara även anpassade planer.

Kostnad : Starter $19/månad, Pro $49/månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *