NaturalReader AI Voice Generator

NaturalReader är en text-till-tal-lösning som använder sig av AI-röster för att konvertera text, PDF och 20+ andra format till talat ljud, vilket gör det möjligt att lyssna på dokument, böcker och skolmaterial när som helst och var som helst.

Denna plattform stödjer många olika filformat, inklusive PDF, MS Word, PowerPoint, Mac-dokument, RTF, TXT och DRM-fria EPUB-e-böcker. För personligt användande finns det möjlighet att skapa ljudfiler för privat lyssning, men det är inte tillåtet att använda ljudfilerna offentligt eller kommersiellt. För kommersiellt bruk eller användning inom utbildning finns det separata produkter för detta ändamål.

NaturalReader har också appar för mobila enheter, såsom en app för Apple-enheter, Appen erbjuder också en kameraskanner för att konvertera fysisk text till ljud och har över 130+ AI-drivna röster över 20+ språk/dialekter att välja mellan. Det finns även en app tillgänglig för Android-enheter med samma funktionalitet som appen för Apple-enheter.

Det finns även en Chrome-tillägg för NaturalReader som gör det möjligt att konvertera text online till naturligt ljud vilket ger en bekväm läsupplevelse.

Kostnad:

Det finns tre prenumerationer att välja mellan: Free, Premium och Plus.

  • Gratis konto.
  • Premium prenumerationen kostar $9.99 per månad eller $59.88 per år.
  • Plus prenumerationen kostar $19.00 per månad eller $110 per år

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *