Output Pack Generator

Output Pack Generator är en gratis AI-baserad ljudgenerator som låter användare skapa royaltyfria provpaket med hjälp av textprompter. Pack Generator är det första verktyget baserat på Outputs nyligen utannonserade Co-Producer generative AI-plattform.

Det är viktigt att notera att Outputs nya AI-plattform inte är utbildad på upphovsrättsskyddat material. Co-Producer skiljer sig från andra AI-musikverktyg genom att kombinera generativ AI med äkta ljudprover från riktiga musiker.

Att använda verktyget är väldigt enkelt. För att skapa ett provpaket, besök bara sidan Pack Generator (du måste vara inloggad på ditt Output-användarkonto) och beskriv det önskade provpaketet med några ord. Efter det trycker du på den gula ”Generate 4 New Packs”-knappen, och programvaran analyserar din textprompt. Pack Generator kommer att skapa ett royaltyfritt provpaket baserat på din AI-textprompt.

Ett par sekunder senare tillhandahåller den fyra ljudskisser, som i huvudsak är förhandsvisningar av fyra olika AI-genererade provpaket. När du är nöjd med en av skisserna, klickar du på den blåa Ladda ned-knappen för att få en ZIP-fil som innehåller de AI-genererade proverna. Nedladdningen börjar omedelbart och de nedladdade provpaketen är cirka 90 MB stora (komprimerade).

Du kan förhandsgranska de AI-genererade provpaketen innan du laddar ned dem.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *