Ozone 11

Ozone 11 är en avancerad mastering suite som erbjuder ett bredt spektrum av moderna funktioner för att förbättra och finslipa dina ljudproduktioner. Denna mjukvarusvit är konstruerad för att ge användarna en fulländad uppsättning verktyg för mastering, vilket gör det möjligt att uppnå professionellt kvalitativt ljud. Utveckla kraften hos AI för att rädda problematiska mixar på sätt som tidigare var omöjliga.

Tilläggen i Ozone 11

Ozone 11 introducerar flera nya moduler och funktioner som tar dina masteringfärdigheter till nästa nivå. Bland de nya funktionerna är:

  • Stem Focus (Endast i Advanced version), som tillåter användare att applicera Ozone moduler på isolerade stems för att finjustera mixens interna balans.
  • Clarity Module, en modul som optimerar dina spårs spektrala kraft på ett adaptivt sätt och ger dina mixar en klarare och mer polerad känsla.
  • Transient/Sustain Mode finns i både Standard och Advanced och erbjuder separata kontroller för att förstärka de transienta och ihållande delarna av dina spår.
  • Assistive Vocal Balance (tillgänglig i Elements, Standard och Advanced version), som använder AI för att uppnå en perfekt balanserad vokal i din master.
  • Upward Compress (Standard och Advanced version) mer ökar dynamiken i de tystare partierna utan att komma till korta på snabba transienter.
Ozone-11 ai musik mastering

Du kan börja med att prova den nya Ozone 11 EQ som finns tillgängligt för gratis nedladdning som en del av Native Instruments Komplete Start. Ozone 11 finns tillgängligt för både Windows och MacOS, inklusive stöd för Intel Macs och Apple silicon Macs.

Kostnad:

  • Ozone 11 finns i tre utgåvor: Elements, Standard och Advanced.
  • Det kan också köpas som en del av olika paket, som Mix and Master Advanced Bundle, Music Production Suite 6 och Everything bundle.
  • Priserna varierar från 44,00 € för Ozone 11 Elements till 329,25 € för Ozone 11 Advanced.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *