PandaChat

PandaChat är ett AI Chat-verktyg som hjälper användare att snabbt hitta och förstå relevant information. Användarna kan ladda upp data från PowerPoints, Word-dokument, Excels, bilder, webbplatser till PDF-filer, och verktyget kommer att söka i data och använda den för att skapa intelligenta svar.

PandaChat analyserar alla ackumulerade dokument och fungerar som expert på alla processer för att ge användarna det svar de behöver på några sekunder.

Plattformen genererar exakta sökresultat med hjälp av sofistikerade söktekniker, vilket säkerställer att användarna enkelt och snabbt kan hitta den information de behöver.

PandaChat använder NLP-baserade algoritmer som gör det möjligt för användare att ställa frågor på naturligt språk, och systemet känner igen det komplicerade språket, sammanhanget och avsikten för att ge snabba och korrekta svar.

Plattformen använder AI för att bearbeta alla uppladdade dokument på ett intelligent sätt, extrahera viktig information och förstå sammanhanget, vilket gör det enklare för användarna att söka och ställa frågor.

De erbjuder tre olika prisplaner: Free, Personal, Basic och Pro.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *