Pump

Pump är en ny tjänst som hjälper startups att spara upp till 60% på sina AWS-kostnader genom gruppköp och AI. Tjänsten är gratis och tar bort behovet av att ha en specialiserad ingenjörsavdelning för att hantera kostnaderna. Pump har en onboarding-process som är lätt att följa och ger användare enkel åtkomst till deras AWS-kostnadsdata.

Pump hjälper startups att spara pengar på sina AWS-kostnader genom att erbjuda följande fördelar:

  • Gruppköp: Genom att samordna köp från flera startups kan Pump erbjuda volymrabatter, vilket leder till besparingar på upp till 60% på AWS-kostnader.
  • AI-optimering: Pump använder AI-algoritmer för att automatiskt optimera kostnaderna och identifiera möjligheter till besparingar utan att kräva någon specialiserad ingenjörsavdelning.
  • Enkel onboarding: Plattformen har en lättfattlig onboarding-process som gör det enkelt för startups att komma igång och få åtkomst till sina AWS-kostnadsdata.
  • Gratis att använda: Pump är en gratis tjänst, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning för startups som vill spara pengar på sina AWS-kostnader utan extra kostnad.
  • Ingen teknisk komplexitet: Pump tar bort behovet av att genomföra komplicerade tekniska åtgärder eller ta finansiella risker för att uppnå kostnadsbesparingar på AWS.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *