relay

Relay är en verktyg som automatiserar arbetsflöden genom att kombinera AI-assistans, samarbete och en multiplayer-upplevelse. Verktyget erbjuder möjligheten att lägga till AI-assistans i vilket arbetsflöde som helst utan att behöva använda prompter.

Det är också enkelt att involvera mänsklig input i arbetsflöden när det behövs.

Relay kan automatisera en mängd olika arbetsflöden, inklusive generering av innehåll för meddelanden, extrahering av information från e-post, sammanfattning av användarfeedback, klassificering av kundsupportärenden och mycket mer.

Relay.app kan integreras med andra verktyg och program, vilket gör det möjligt att ansluta till appar som Slack för att hantera recensioner och feedback snabbare och effektivare.

Kostnad:

  • För individer som behöver grundläggande automatisering är det gratis att komma igång med 1 användare och begränsade resurser per månad.
  • För små team med flera automatiserade arbetsflöden finns det en abbonemang för $11,25 per användare per månad som inkluderar obegränsade resurser.
  • För företag i alla storlekar som kör affärskritiska automatiseringar rekommenderas en bbonemang för $120 per månad med obegränsade resurser.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *